Cart

Har du en blogg?

Vi får flera mail i veckan där bloggare frågar om vi är intresserad av ett samarbete. Det är jätteroligt att det finns intresse för våra löshårsprodukter men vi kan tyvärr inte samarbeta med alla! För att ett samarbete skall bli aktuellt önskar vi följande av dig som bloggare.

- Du tycker om vårt hår och kommer att använda det
- Du behöver inte ha en modeblogg/skönhetsblogg
- Du är över 18 år
- Du har en bra skriven blogg och använder ett välvårdat språk
- Du går med på, att i samband med din recension, länka till vår webshop
- Du har minst 1500 unika besökare i månaden

Detta vill vi att ditt inlägg om löshår ska innehålla: Bilder på löshår samt direktlänkar till dem. Rabattkoden till dina kunder enligt våra anvisningar. Använd i din beskrivning gärna nyckelord relaterade till löshår: hårträns, nailhair, peruk, äkta hår, clip-on, hårförlängning, dreads, dreadlocks, ponytail osv.

Du får hemskt gärna länka till fler produkter du tycker om även om vi inte skickar just dessa till dig. Om vi tycker om ditt inlägg och ser att det ger oss kunder så är vi självklart intresserad av att utveckla samarbetet vidare.

Vi brukar be bloggarna vi samarbetar med att länka till just det löshår de tycker om så skickar vi ett prov. Vi har tyvärr ingen möjlighet att skicka alla typer, stilar eller färger på önskelistan utan går efter antalet besökare i din blogg.

Hör av dig till oss!

Hälsningar,

Global Hair Team – team@globalhair.se

 

Global Hair Sweden

Global Hair Sweden AB, Olof Palmes Gata 16, 111 37 Stockholm, Sverige | info@globalhair.se

Payson internetbetalningar

SOCIALA NÄTVERK

 

Logga in

Varukorg