Cart

Betalning och Leverans

Vi på Global Hair vill att det ska vara enkelt att beställa hår från oss. Vår målsättning är att du så tryggt, snabbt och enkelt ska få dina varor. Hos oss kan du välja det betal-  och leveransalternativ som passar dig bäst, vi har flera att välja mellan.

OBS! Du behöver inte skapa konto (logga in) för att handla hos oss. Du handlar som vanligt och anger leveransinformation varje gång du beställer istället. Kunder med konton har tillgång till orderhistorik mm.

Alla ordrar som kommer in till oss före 14.00 på arbetsdagar, måndag till fredag, skickas samma dag som ordern lagts. Det är viktigt att du som kund läser igenom din orderbekräftelse/kvitto som kommer på din angivna e-postadress på en gång för att kontrollera att din order är korrekt. Då din order är utskriven finns det tyvärr ingen möjlighet för ändringar i den.

BETALNING

bet_payson_kortBetala med kort, utan extra avgifter
Betala direkt, tryggt och säkert med Payson. Inga extra avgifter tillkommer. Payson samarbetar med Visa/Mastercard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Så fort vi har bekräftat din betalning via Payson, paketerats och levereras varan. Detta sker normalt samma dag (vardagar mellan kl 10-16).

bet_payson_bankBetala direkt via bank, utan extra avgifter
Payson samarbetar med internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Så fort vi har bekräftat din betalning via Payson, paketerats och levereras varan. Detta sker normalt samma dag (vardagar mellan kl 10-16).

bet_payson_fakturaBetala mot faktura (+29kr)
Betala mot faktura från Payson inom 10 dagar. Payson sköter hela processen, från kreditkontroll och fakturautskick till påminnelsehantering. När Payson bekräftar dig som fakturakund paketerar och levererar vi varan till dig. Detta sker normalt samma dag. En fakturaavgift om 29 SEK tillkommer på din order.

bet_postBetala när du hämtar ut paketet – Postförskott (+95kr)
Du betalar paketet när du skall hämta ut det på posten. Du får en avi eller sms av posten när paketet är på plats. Tar 1-3 dagar från det att du beställt. Postförskottsavgiften är 95 kr (tillkommer utöver fraktavgiften) och paketet ligger och väntar på dig på ditt utlämningställe ca 20 dagar. Du betalar och hämtar ut ditt paket med kollinummer och legitimation. För ej utlösta paket debiterar vi dig som kund 350kr för retur och hanteringskostnader.

bet_bankgirotBetala direkt till vårt Bankgiro, utan extra avgifter
Gör din betalning till vårt bankgiro via din bank. Leverans sker mot förskottsbetalning till bankgironummer 633-9774 (Global Hair Sweden). Ange ditt ordernummer som referens (i meddelandefältet) i samband med betalning. Totalbeloppet du skall betala framgår i ordern som genereras och skickas till angiven e-postaddress.

 

LEVERANS

bet_postPosten (59 kr)
Vanlig frakt via Posten, 1-3 dagar. Vanligtvis kommer ditt paket till din brevlåda tillsammans med din vanliga post redan efter två dagar. Har du en stor beställning som inte ryms i din brevlåda så får du en avi istället och kan hämta ut ditt paket på närmaste utlämnings ställe. Vid storhelger, högtider och trafikstörningar så kan ditt paket bli försenat.

bet_postFri Frakt – vid ordrar över 1000 kr!
Vanlig frakt via Posten, 1-3 dagar. Beställer du till ett sammanlagt ordervärde som överstiger 1000 sek inkl moms, bjuder vi på frakten (59 sek). Villkor enligt ovan.

 

Global Hair Sweden

Global Hair Sweden AB, Olof Palmes Gata 16, 111 37 Stockholm, Sverige | info@globalhair.se

Payson internetbetalningar

SOCIALA NÄTVERK

 

Logga in

Varukorg